چهل و چهارمین جلسه ژورنال کلاب مرکز تحقیقات بیماریهای نوپدید و بازپدید
عناوین:
۱)Systematic Review: Clinical Features, Antimicrobial Treatment, and Outcomes of Human Tularemia, 1993-2023"
۲)Targeting Tularemia: Clinical, Laboratory, and Treatment Outcomes From an 11-year Retrospective Observational Cohort in Northern Sweden"
خلاصه نشست
چهل و چهارمین جلسه ژورنال کلاب مرکز تحقیقات بیماریهای نوپدید و بازپدید روز یکشنبه، ۲۸ شهریور ۱۴۰۳، در سالن رازی انستیتو پاستور ایران برگزار گردید.
در این نشست، دو مقاله علمی برجسته در خصوص بیماری تولارمی و درمانهای آن با عناوین
" Targeting Tularemia: Clinical, Laboratory, and Treatment Outcomes From an 11-year Retrospective Observational Cohort in Northern Sweden"
و
" Systematic Review: Clinical Features, Antimicrobial Treatment, and Outcomes of Human Tularemia, 1993–2023"
مورد بررسی قرار گرفت که به جنبههای مختلف این بیماری، از جمله تشخیص، درمان و ویژگیهای بالینی آن پرداخته بودند. خانم صفورا مرادکسانی با راهنمایی آقای دکتر اسمعیلی مقالات این جلسه را ارائه فرمودند.
در این جلسه بهطور جامع و دقیق به بررسی جنبههای مختلف بیماری تولارمی، از جمله تشخیص، درمان، و ویژگیهای بالینی آن پرداختهاند. این مقالات تأکید زیادی بر لزوم انجام تحقیقات بیشتر در زمینه توسعه پروتکلهای درمانی مبتنی بر شواهد دارند تا بتوان درمانهای مؤثرتری را برای بیماران تولارمی بهویژه در مراحل پیشرفته بیماری فراهم آورد.
بر اساس نتایج این دو مقاله، لزوم استفاده از روشهای چندجانبه برای تشخیص دقیقتر و سریعتر تولارمی مورد تأکید قرار گرفت. همچنین، این تحقیقها بر اهمیت توسعه استراتژیهای درمانی جدید و ارزیابی عوارض جانبی داروهای مختلف تأکید دارند تا از درمانهای بهینهتری برای بیماران مبتلا به تولارمی استفاده شود.
در انتهای جلسه، ضمن طرح پرسش و ارائه ی پاسخ های علمی مرتبط، برخی جنبه های اپیدمیولوژیک بیماری در ایران توسط همکاران ارائه شد و بحث و بررسی علمی در خصوص یافته های مقاله و امکان استفاده از نتایج آن در کشور انجام شد.
لازم به ذکر است که بیماری تولارمی به عنوان یک بیماری نوپدید در ایران، توسط محققین بخش اپیدمیولوژی و آمار زیستی، با نگاه سلامت واحد طی سالیان متمادی در حال بررسی است. همچنین خدمات تخصصی آزمایشگاه مرجع کشوری طاعون، تولارمی و تب کیو برای بیماران کمک شایانی به سیستم تشخیص و درمان کشور نموده است.
نظر دهید